If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...от вчера съм много радостен,защото ще си имам подарък за коледа.......
От една седмица жена ми ме пита"какво искаш за коледа"....а аз само се почешвам,по принцип нищо не ми трябва и си мисля "дали пък нещо за алфата да не си пожелая"........и то кво-от вчера съм за шайба на алтернатора,днеска я поръчах
...много се изкефих,ще си имам подарък....май требва и хапчета някви да си взема хахахха....ми кефим се,кво.......
....та май си ми харесва да си се занимавам с нея,любимка си ми е
мне .. не си за апчета .. кажи на жена ти да ти намали пиеньето
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
...от вчера съм много радостен,защото ще си имам подарък за коледа.......
От една седмица жена ми ме пита"какво искаш за коледа"....а аз само се почешвам,по принцип нищо не ми трябва и си мисля "дали пък нещо за алфата да не си пожелая"........и то кво-от вчера съм за шайба на алтернатора,днеска я поръчах
...много се изкефих,ще си имам подарък....май требва и хапчета някви да си взема хахахха....ми кефим се,кво.......
....та май си ми харесва да си се занимавам с нея,любимка си ми е
Колега дали не и се намира вариатор някъде из чувала с подаръците
1.Визията - дръжки тип "Москвич" 404 - уникални са, волан - дървото дава невероятно усещане, Егоистично по отношение на водача подредени уреди.
2. Возията - стегната (ако всичко е наред), стабилна и точна
3. Моторетката - зла когато е в обороти и икономична когато внимаваш в картинката
4. Обезшумяването - мотора се чува точно колкото е нужно.
Дървения волан е много шик.Едно че е в традицията на марката и придава много луксозно излъчване на колата.Единствено дървен волан на друга марка съм виждал на ауди А6 ~2000г някаква лукс версия .Това е едно от многото неща които отличават Алфа от например един немски курник който струва поне 3-пъти повече от нея !
И аз съм фен на дървото, определено ми харесва повече от следващия фейс.Средната конзола, ако бяха я барнали повече, като материал, щеше да е супер, ама все пак това е кола правена през 1996 някъде и пусната през 1997 г.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Дървения волан е много шик.Едно че е в традицията на марката и придава много луксозно излъчване на колата.Единствено дървен волан на друга марка съм виждал на ауди А6 ~2000г някаква лукс версия .Това е едно от многото неща които отличават Алфа от например един немски курник който струва поне 3-пъти повече от нея !
И аз съм фен на дървото, определено ми харесва повече от следващия фейс.Средната конзола, ако бяха я барнали повече, като материал, щеше да е супер, ама все пак това е кола правена през 1996 някъде и пусната през 1997 г.
Кой кво иска да казва,въпрос на вкус но на 156-ца дървен волан не и отива,стои точно дървено,не върви ни на интериора ни на екстериора на колата.
Бе да ти кажа,много си зависи от цвета на автомобила и от цветовата гама на интериора......примерно,моята като е черна отвън и жълта кожа вътре.....ми малко хора ще кажат,че не и отива..........но всичко опира до вкуса.
Правилно, дървения волан е една от причините да си купя 156цата - взаимстван е дизайна на Алфа Ромео Спайдър (1974г.). И можем само да тънем в догатки защо производителя не е запазил тенденцията от Алфа 1750 GTV (1967) и дървеното табло, а е плеснал имитация на дърво и кожа от евтина измислена пластмаса.
Ако може да уточня, че дървен волан имат и много други марки - и Ягуара, много S-класи, а онзи ден видях и Е класа с такъв.
Мен ме кефи икономичността на дизеловият агрегат, съчетана с достатъчно вървеж и готината управляемост. Понеже ми изпада нафта на аванта, спокойно мога да кажа, че за тия близо 5 години, колата е избила 70% от стойността си само от гориво
Comment